Yritys

Puhtaan sisäilman ratkaisuja jo vuodesta 2006

Inspector Sec Oy eli ISEC tarjoaa monipuolisia tutkimus- ja asiantuntijapalveluja sekä laiteratkaisuja sisäilma- ja infektioriskien hallintaan

Puhtaan sisäilman ratkaisuja jo vuodesta 2006

Inspector Sec Oy eli ISEC tarjoaa monipuolisia tutkimus- ja asiantuntijapalveluja sekä laiteratkaisuja sisäilma- ja infektioriskien hallintaan. Toimialaamme kuuluvat mm. ilmanpuhdistimien ja ilmanvaihtolaitteiden suunnittelu ja valmistaminen sekä myynti ja huolto.

ISEC on edelläkävijä sisäilmaongelmaisten rakennusten tutkimuksissa. Teemme laajasti erilaisia teknisiä mittauksia ja kartoituksia toimialalla vakiintuneiden ohjeiden ja käytäntöjen mukaisesti. 

Kotimaassa suunniteltujen ja valmistettujen ISEC ilmanpuhdistimien puhdistusteho on tutkittu VTT:ssä. Tutkimusten mukaan kaasumaisten yhdisteiden kiinniottokyky on 100 % ja hiukkasmaisten 99,97 %. Ilmanpuhdistimet voi vuokrata, ostaa omaksi tai solmia leasing-sopimuksen. Laitteilla on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen.

ISEC on toimittanut infektioriskien hallinnan palveluita mm. Suomen eduskunnalle sekä useille kaupungeille, kunnille ja terveydenhuollon yksiköille.

ISEC:n toimipisteet löytyvät Oulusta, Tampereelta ja Espoosta, mutta toimimme koko Suomen alueella.

Ota meihin yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä tai ajatuksia? Voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa kysymyksissäsi!

Ota yhteyttä

050 386 9194
info(@)isec.fi
Kääpätie 3, 90820 Oulu

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.