Tuotteet ja ratkaisut

Laitteet ja ratkaisut sisäilmaongelmiin

Ilmanpuhdistimilla, korvausilmalaitteilla, tiivistyskorjauksilla sekä ilmanvaihdon korjaus- ja säätötoimenpiteillä puhdas ja turvallinen sisäilma kaikkiin rakennuksiin.

ISEC:n laitteet ja ratkaisut mahdollistavat sisäilmaongelmaisen rakennuksen turvallisen käytön

Sisäilmaongelmaisen rakennuksen turvallinen käyttö on mahdollista ilmavirtojen hallintaan ja puhtauteen kehitetyillä laitteilla ja ratkaisuilla. Näitä ovat muun muassa ilmanpuhdistimet, korvausilmalaitteet ja tiivistyskorjaukset sekä ilmanvaihdon korjaus- ja säätötoimenpiteet.

ISEC:n ilmanpuhdistimia, korvausilmalaitteita ja mittatilaustyönä tehtyjä suodatinmoduuleja käytetäänkin usein väliaikaiseen terveydensuojeluun. Käyttökohteita ovat esimerkiksi elinkaarensa päässä olevat rakennukset tai sellaiset kohteet, joihin on lähiaikoina tulossa tutkimuksia tai korjauksia.

Ilmanpuhdistimet   🠚
Korvausilmalaitteet   🠚

Kokonaisvaltaista palvelua

Laitetoimitukset sisältävät usein kokonaisvaltaisen palvelun ongelman tutkimisesta oikeiden ratkaisujen toteuttamiseen sekä laadun ja toimivuuden varmistamiseen. ISEC:n osaavat sisäilmakoordinaattorit, rakennusterveysasiantuntijat (RTA) ja yhteistyökumppanit huolehtivat onnistuneesta lopputuloksesta tinkimättömällä asenteella ja ammattitaidolla.

Autamme asiakasta:

- oikean laitteen ja suodattimien valinnassa

- laitteiden mitoittamisessa

- käyttäjien tiedottamisessa ja opastamisessa

- vaikuttavuuden ja laadun seurannassa

- säännöllisessä ja ajantasaisessa huollossa

Tarjoamme laitteet kilpailukykyisin hinnoin vuokralle, leasing-sopimuksella tai omaksi ostettavaksi. Kaikki ISEC:n ilmanpuhdistimet ja korvausilmalaitteet ovat kotimaisia avainlipputuotteita.

Ota meihin yhteyttä!

Etelä-Suomi
Kari Aspbäck
Sisäilmakoordinaattori
 044 725 6371

 

Pirkanmaa ja Pohjanmaa
Johanna Marttala
Sisäilmakoordinaattori
 040 707 5411

 

Pohjois-Suomi
Joel Huotari
Myyntijohtaja (tekniset laitteet ja ratkaisut)
 045 133 8567