Tuotteet ja ratkaisut

Laitteet ja ratkaisut sisäilmaongelmiin

Ilmanpuhdistimilla, korvausilmalaitteilla, tiivistyskorjauksilla sekä ilmanvaihdon korjaus- ja säätötoimenpiteillä puhdas ja turvallinen sisäilma kaikkiin rakennuksiin.

ISEC:n laitteet ja ratkaisut mahdollistavat sisäilmaongelmaisen rakennuksen turvallisen käytön

Sisäilmaongelmaisen rakennuksen turvallinen käyttö on mahdollista ilmavirtojen hallintaan ja puhtauteen kehitetyillä laitteilla ja ratkaisuilla. Näitä ovat muun muassa ilmanpuhdistimet, korvausilmalaitteet ja tiivistyskorjaukset sekä ilmanvaihdon korjaus- ja säätötoimenpiteet.

ISEC:n ilmanpuhdistimia, korvausilmalaitteita ja mittatilaustyönä tehtyjä suodatinmoduuleja käytetäänkin usein väliaikaiseen terveydensuojeluun. Käyttökohteita ovat esimerkiksi elinkaarensa päässä olevat rakennukset tai sellaiset kohteet, joihin on lähiaikoina tulossa tutkimuksia tai korjauksia.

Ilmanpuhdistimet   🠚
Korvausilmalaitteet   🠚

Kokonaisvaltaista palvelua

Laitetoimitukset sisältävät usein kokonaisvaltaisen palvelun ongelman tutkimisesta oikeiden ratkaisujen toteuttamiseen sekä laadun ja toimivuuden varmistamiseen. ISEC:n osaavat sisäilmakoordinaattorit, rakennusterveysasiantuntijat (RTA) ja yhteistyökumppanit huolehtivat onnistuneesta lopputuloksesta tinkimättömällä asenteella ja ammattitaidolla.

Autamme asiakasta:

- oikean laitteen ja suodattimien valinnassa

- laitteiden mitoittamisessa

- käyttäjien tiedottamisessa ja opastamisessa

- vaikuttavuuden ja laadun seurannassa

- säännöllisessä ja ajantasaisessa huollossa

Tarjoamme laitteet kilpailukykyisin hinnoin vuokralle, leasing-sopimuksella tai omaksi ostettavaksi. Kaikki ISEC:n ilmanpuhdistimet ja korvausilmalaitteet ovat kotimaisia avainlipputuotteita.

Ota meihin yhteyttä!

Eerik Salin
Tekninen asiantuntija
044 452 0074

050 386 9194
info(@)isec.fi
Kääpätie 3, 90820 Oulu

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.