Sisäilmatutkimus

Sisäilmaongelma on yksi kiinteistön suurimmista tuottoriskeistä. Samalla se voi aiheuttaa vuokralaisille tai muille kiinteistön käyttäjille terveysriskin ja tyytymättömyyttä. Tilanteen ratkaisemiseksi tarvitaan laajaa osaamista. ISEC on edelläkävijä sisäilmaongelmaisten rakennusten tutkimuksissa, haitallisen altistumisen minimoinnissa ja viestinnässä.

Räätälöimme sisäilmatutkimukset kiinteistönomistajille, taloyhtiöille ja omakotitaloille. Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä alueellasi toimivaan sisäilmatutkijaamme!

Pohjois-Suomi
Mikko Salin
Johtaja (tutkimuspalvelut),
FT, työterveyshuollon asiantuntija,
RTA C-25535-26-20,
045 866 2929
PK-seutu, Uusimaa
Pekka Salin
FM (kemia),
RTA C-25716-26-20,
Kosteus- ja sisäilmatekniset tutkimukset
050 4151 767

Mistä tiedän epäillä sisäilmaongelmaa?

Sisäilmaongelman ensimmäiset merkit tulevat usein kiinteistön käyttäjien havainnoista. Sisäilmaongelmat aiheuttavat rakennuksissa asuville tai työskenteleville henkilöille terveyshaittoja, kuten silmien, nenän ja kurkun ärsytysoireita sekä väsymystä, päänsärkyä ja hengitystieinfektioita. Kiinteistön käyttäjien oireilu on merkki siitä, että sisäilmatutkimusta tarvitaan.

Tilaa perusteellinen sisäilmatutkimus ISEC:ltä

Huonon sisäilman aiheuttamien terveysoireiden perusteella saadaan viitteitä siitä, mikä ilman laatuun vaikuttaa. Jotta sisäilmaongelma saadaan määritettyä ja näin myös ratkaisua, tarvitaan perusteellinen sisäilmatutkimus. Ongelman alkuperä on tärkeä löytää luotettavasti, jotta sisäilmaongelmasta on mahdollista päästä eroon tehokkaasti ilman kiinteistölle koituvia lisäkustannuksia tai ylimääräisiä korjaushankkeita.

Mitä sisäilmatutkimus sisältää?

Suoritamme sisäilmatutkimukset aina huolellisesti ja tarkasti tarjoten luotettavan arvion vaadituista korjaustöistä. Kartoitamme tutkimustulosten perusteella ongelman alkuperän ja toteamme mahdollisen kosteusvaurion sekä sen laajuuden. Tutkimustulosten pätevyyden takaa sisäilmaongelmiin erikoistuneet asiantuntijamme sekä alan parhaan mittaus- ja tutkimusvälineet ja näytteenottoteknologia.

Saat tehdystä sisäilmatutkimuksesta tutkimusraportin toimintaehdotuksineen sekä halutessasi myös korjaussuunnittelun yhteistyökumppaneidemme kautta. ISEC:ltä saat ensiluokkaiset ilmanpuhdistimet, korvausilmalaitteet, tiivistyskorjaukset sekä korjaus- ja säätötoimenpiteet, joilla mahdollistetaan puhdas ja turvallinen sisäilma kaikkiin rakennuksiin.

ISEC Sisäilmakysely

Suurimpia lisäarvotekijöitämme ovat kokonaisvaltainen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa sekä terveysriskilähtöiset tutkimukset. ISEC Sisäilmakysely ja haitallisen altistumisen mittaukset auttavat selvittämään, mistä koetut hajut ja oireilut johtuvat, miten haitallisia ne ovat ja miten ne voidaan poistaa. Kun sisäilmaongelmia ilmenee esimerkiksi liiketiloissa, toimistorakennuksissa tai taloyhtiön kiinteistössä, on tärkeä sisällyttää myös yrityksen työntekijät tai kiinteistöjen asukkaat avoimeen kommunikointiin sisäilmaongelmista. ISEC toteuttaa sisäilmakyselyn sisäilmahaittojen lähtötilanteen kartoittamiseksi luottamuksella.

ISEC:n Sisäilmakysely selvittää työyhteisön kipupisteet ja henkiset esteet ongelmien ratkaisulle. Riittävä tuki ja tieto ongelmien aiheuttajista antaa kiinteistönomistajalle muitakin korjausvaihtoehtoja kuin peruskorjaus tai rakennuksen purkaminen. Täsmäkorjauksen hinta on tyypillisesti murto-osa peruskorjauksen hinnasta samalla, kun terveyttä ja hyvinvointia mittaava tulos on parempi.

Ota yhteyttä alueellasi toimivaan sisäilmatutkijaamme!

ISEC:n toimipisteet löytyvät Oulusta, Tampereelta ja Espoosta, mutta teemme sisäilmatutkimuksia koko Suomen alueella. Suoritamme sisäilmatutkimuksia niin asuinkiinteistöihin, liike- ja toimitiloihin kuin erilaisiin kunnan hallinnoimiin rakennuksiin, kuten kouluihin, päiväkoteihin ja sairaaloihin.

Miksi valita ISEC:n sisäilmatutkimus?

ISEC on edelläkävijä sisäilmaongelmaisten rakennusten tutkimuksissa. Teemme laajasti erilaisia teknisiä mittauksia ja kartoituksia toimialalla vakiintuneiden ohjeiden ja käytäntöjen mukaisesti. ISEC:ltä saat kokonaisvaltaista palvelua paitsi sisäilmaongelmien tutkimiseen ja määrittämiseen, myös ongelman yksityiskohtaiseen ratkaisuun. ISEC:n huippulaatuiset ilmanpuhdistimet, korvausilmalaitteet ja palveluratkaisut mahdollistavat sisäilmaongelmaisen rakennuksen turvallisen käytön.

050 386 9194
info(@)isec.fi
Kääpätie 3, 90820 Oulu

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.