Sisäilmatutkimukset toimitiloihin

Investoi työympäristöösi ja tulevaisuuteesi

Sisäilmatutkimus on avain työntekijöidesi terveyteen, tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Se auttaa myös ennaltaehkäisemään tulevia ongelmia, tunnistamaan sisäilmaongelmatekijät ajoissa ja pitämään korjauskustannukset minimissä. Sisäilmatutkimus voi parantaa kiinteistösi arvoa ja tukea yrityksesi mainetta.

Miten sisäilmatutkimusprosessi toteutetaan?

Tutkimusprosessi alkaa, kun käyttäjät havaitsevat sisäilmaongelman. Asiantuntijamme tekevät aistinvaraisen arvion ja olosuhdemittauksia tiloissasi. Tarvittaessa suoritamme erilaisia mittauksia, kuten kosteusmittauksia ja analysoimme näytteitä laboratoriossa, jotta saamme täydellisen kuvan tilanteesta.

Erityisosaamisemme yritysasiakkaille

Tarjoamme kokonaisvaltaista, nopeaa ja edullista palvelua sisäilmaongelmien ratkaisemiseksi, olipa kyse yksittäisestä työpisteestä tai koko rakennuksesta. Huomioimme rakenteet, ilmanvaihdon ja sisälähteet, ja tunnistamme mahdolliset erityisongelmat, kuten herkistyneiden henkilöiden ongelmat. Tarjoamme edulliset ratkaisut, jotka tukevat työkykyä ja terveyttä.

Sisäilman parannussuunnitelma

Tutkimuksemme pohjalta voimme auttaa laatimaan sisäilman parannussuunnitelman. Tarjoamme ratkaisuehdotukset sisäilmahaittojen poistamiseksi ja autamme parantamaan työympäristöäsi.

Sisäilmatutkimuksen kustannukset ja aikataulu

Kartoituskäyntimme kestää yleensä 1-2 tuntia, ja hinta on 250 € + alv. + matkakustannukset 1 €/km. Yleensä tilojen normaali käyttö ei häiriinny tutkimuksen aikana. Annamme suuntaa antavan kustannusarvion korjauksista, laitteista tai lisätutkimuksista tarvittaessa.

Varaa sisäilmatutkimus tai kysy lisää

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Olemme täällä auttamassa sinua.

Raportit ja dokumentaatio

Tarjoamme tiiviin raportin sisäilmatutkimuksen tuloksista, joka sisältää keskeiset ongelmakohdat ja toimenpide-ehdotukset. Tarvittaessa laadimme myös laajan raportin tai altistumisolosuhteiden arvion.

Ota yhteyttä

Asiakasreferenssit ja pätevyydet

Meillä on laaja asiakaskunta, johon kuuluu muun muassa ABB ja SSAB sekä lukuisia pienempiä yrityksiä. Tutkijoillamme on riittävät pätevyydet, kuten RTA- tai KVKT-koulutus, jotta voimme taata laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun.

Ota yhteyttä alueellasi toimivaan sisäilmatutkijaamme!

Pohjois-Suomi
Mikko Salin
Johtaja (tutkimuspalvelut),
FT, työterveyshuollon asiantuntija,
RTA C-25535-26-20,
045 866 2929
PK-seutu, Uusimaa
Pekka Salin
FM (kemia),
RTA C-25716-26-20,
Kosteus- ja sisäilmatekniset tutkimukset
050 4151 767
...
Lisää tiedostoja

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

050 386 9194
info(@)isec.fi
Kääpätie 3, 90820 Oulu

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.