Sisäilmaolosuhteiden kartoituspalvelu

Hengittävätkö perheenjäsenesi kotona raikasta ilmaa? Sisäilmaolosuhteet ovat keskeisessä roolissa terveyden, mukavuuden ja energiatehokkuuden kannalta. ISEC sisäilmaolosuhteiden kartoituspalvelu auttaa sinua ymmärtämään ja ratkaisemaan kodin sisäilmaongelmia ammattimaisesti. Palvelumme avulla saat selkeän kuvan kodin ilman laadusta ja mahdollisista ongelmista.

Palvelun sisältö:

  • Talotekniikka laitteiston tarkastus: Tarkastamme, että ilmanvaihtokone, ilmalämpöpumppu, liesituuletin ja muut laitteet toimivat optimaalisesti ja huoltotarpeet on huomioitu.
  • Monipuoliset sisäilmaolosuhdemittaukset: Mittaamme painesuhteita, ilmamääriä, lämpötiloja ja muita kriittisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat kodin sisäilman laatuun.
  • Rakennuksen katselmointi: Etsimme ja tunnistamme mahdollisia riskitekijöitä, kosteusvaurioita ja muita sisäilmaongelmien aiheuttajia.
  • Täsmäratkaisut ja kustannustehokkuus: Kartoituskäynnin jälkeen pystymme useimmiten esittämään selkeitä ja nopeita täsmäratkaisuja sisäilmaolosuhteiden parantamiseksi. Usein esittämämme ratkaisut ovat paitsi tehokkaita, myös hinnaltaan edullisempia kuin muilla alan toimijoilla. Tehtävänämme on parantaa kotienne sisäilman laatua mahdollisimman kustannustehokkailla ja asiakkaalle parhaimmilla ratkaisuilla.

Miten se toimii:

1. Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä meihin alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Asiantuntijamme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

2. Ammattilaisen kartoituskäynti

Asiantuntijamme käy kohteessa ja suorittaa tarvittavat mittaukset ja tarkastukset.

3. Raportti ja suositukset

Saat tiiviin raportin keskeisimmistä havaituista ongelmista, niiden syistä ja suosituksia sisäilmaolosuhteiden parantamiseksi.

Asiakaskokemukset

Asiakaskyselyn perusteella yhteistyö sujuu hyvin ISEC:n kanssa: 4.9/5.0.

Lisätiedot

  • Palvelun hinta on 250 € sis. alv.
  • Palvelu on saatavilla Oulun alueella, 50 km säteellä Oulun toimipisteestämme.
  • Palvelu sisältää max 2 h asiantuntijatyötä kohteessa.

Ota yhteyttä lomakkeella!

...
Lisää tiedostoja

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

050 386 9194
info(@)isec.fi
Kääpätie 3, 90820 Oulu

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.